Promocode binckbank


promocode binckbank

Ik heb 5000 op een vrij opneembare spaarrekening bij.

Enjoy 100 off with Latestpromocode binckbank

Swapfiets promocode, Farmaline promocode,

Ik beleg in die fondsen via. In beide gevallen vrijwel altijd te laat. Ook leg ik daarin uit fletcherhotel boeken met vouchers van coop of je beter al je geld in n keer in kunt leggen of in stapjes. Mijn aandelen portefeuille: 50 aandelen wereldwijd exclusief VS: Vanguard Total International Stock ETF (vxus) 50 aandelen VS: Vanguard Total Stock Market ETF (VTI) Update januari 2018: Vanwege de Europese priips wetgeving zijn VTI en vxus niet meer verkrijgbaar, zie hier. Ik zal overigens niet minder dan 40 aandelen in portefeuille nemen. Rationeel en niet emotioneel handelen is namelijk de sleutel tot succesvol beleggen. De meeste mensen beleggen niet succesvol doordat ze zich door emoties laten leiden (en lijden).


Sitemap