Dagje wellness voucher voorwaarden


dagje wellness voucher voorwaarden

onder elkaar te zien. 1 overnachting voor 2 personen in een 3- of 4-sterrenhotel in Nederland of Belgi. Producvoorwaarden Reizen op saldo (pdf, 58 kB). Je ontvangt per e-mail een bevestiging met daarin een link naar je vouchers. Klik op 'nu kopen' en rond de betaling. Productvoorwaarden bus tram metro zakelijke klanten (pdf, 35 kB).dagje wellness voucher voorwaarden

Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren door onze wellness-weetjes. Home Beauty Wellnessresorts Een dagje wellness voor 2 - kies zelf uit 4 toplocaties. Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen.

Service like 3v voucher, Uwv voucher studie, Ger van zanen vouchers, Po ferries voucher,

Neem de bevestiging van HotelMoment en de vouchers met codes van ActievandeDag mee naar het hotel om in te checken. Handleiding geleidelijnen (pdf, 167 kB toiletten in Sprinters (pdf, 861 kB). Beschikbaarheid: Aankomst is mogelijk op iedere dag (toeslag op zaterdag) op basis van beschikbaarheid. . Annuleren: na aankoop is annuleren niet mogelijk via ActievandeDag. Met HotelMoment heb je de keuze uit europoster kortingcode ongeveer 80 drie- of viersterren hotels in Nederland en Belgi. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer informatie over de voucher en hotels? Met deze cookies kunnen hema en met hema samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.


Sitemap