Accepteert gall en gall vvv bonnen


accepteert gall en gall vvv bonnen

Haren schoenen ook de VVV cadeau bon? Gigi, 20:03 #54 Kan ik de bonnen ook bij Kruidvat inleveren? Echt waardeloos zo een cadeaukaartje. V D en de Bijkenkorf wel. Hoor graag van. Dolfinarium, burgers Zoo, madame Tussauds, snowWorld, efteling.

Gerda, 22:02 #51 Kan ik een vvvbon besteden bij borris beer? Deze zijn in de wasmachine geweest en zeer poreus.

W X, boekhandel, cadeauwinkels, dagje uit, elektronica, eten Drinken. Wat moet ik doen? Reactie infoteur, Beste, Miss Etam hoort hier helaas niet bij. Iemand nog een zinvolle suggestie dus niet "probeer iemand te vinden die ze over wil nemen"?

Hier te besteden, zo kun je zelf kiezen waar je de waardebon uitgeeft. Hoe waardeloos is dat! Ze willen de plastic kaart wel, maar kunnen hem niet verrekenen. Mvg Simone, 15:46 #75 Kan ik mijn vvv-bonnen bij tuincentra's inleveren? Kijk even bij de volgende link, dan kan je de deelnemende winkeliers in de gewenste regio selecteren. Reactie infoteur, Beste Jacqueline, Heb je al op postcode gezocht voor de deelnemende winkels? Pas op de kleine lettertjes. Met andere woorden: plastic is soms te duur. Maar, klinkt het bezwerend, het is niet zo dat nu opeens winkels massaal afhaken. Wordt het vvviris bon ook bij ikea geaccepteerd Kleuskens, 18:18 #1 Zijn er ook campings waar je irischeque kunt inwisselen? Vanaf reddig greenman voucher 1 november 2017 is de VVV Cadeaubon niet langer meer te koop. Reactie infoteur, Beste Gretha, Kijk even bij de volgende link voor een overzicht van de acceptanten bij jou in de buurt.


Sitemap