Waar zijn vvv bonnen geldig


waar zijn vvv bonnen geldig

24 uur lang geldig. De VVV Dinercheque is de opvolger van de Nationale Dinercheque en wordt geleverd in een leuke cadeauverpakking met een inspiratieboekje. De VVV Dinercheque biedt diverse voordelen: Een groot aanbod aan restaurants de VVV Dinercheque is bij ruim.000 restaurants te besteden. Gebruik jouw Sodexo Card of een andere Sodexo cheque om je vandaag nog te registreren.

Bijzonder aan deze skelter zijn de drie wielen, net als een echte. Mits Ze meer dan 4 maanden geldig zijn! Bij aankoop van de cheque ontvangt de koper een gratis gidsje waarin alle landelijke winkelketens staan vermeld waar de VVV Cadeaubon inwisselbaar. De VVV Cadeaubon is onbeperkt geldig en kan dus niet verlopen. Oude cadeaubonnen met enkel een waarde vermeld in guldens zijn niet meer.

Het saldo van jouw Sodexo account. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar is er de zeer voordelige kinderdagkaart. Dus niet in de streekbussen van Connexxion en EBS of in de trein. Super leuke wedstrijden, neem deel en maak kans op leuke prijzen. Sodexo4you, nog geen lid? Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

En nog veel meer! Talrijke voordelen, geniet van exclusieve kortingen en promo's. Let op: deze kaarten zijn alleen geldig in metro, tram en bus van GVB. Leuke en praktische artikelen, ontdek elke maand nieuwe artikels om jouw koopkracht te verhogen.


Sitemap