Zijn vvv bonnen nog geldig


zijn vvv bonnen nog geldig

geldig. . Gr sen Reactie infoteur, Als het een cadeaubon is, onbeperkt. Lees meer, overboeking tussen banken, hallo, Via Google en deze site al veel reacties en vragen gelezen maar die zijn allemaal redelijk gedateerd. Bij jou in de buurt kan je eventueel op postcode kijken bij: / Mvg Brouwer, 11:49 #14 Zijn er ook kledingwinkels.a. Jorden, 13:23 #44 Kun je de vvv cadeaubonnen ook bij de Intertoys inleveren? Het is toch echt niet meer van deze tijd dat er zo'n lange periode zit tussen het afschrijven.

Afgesproken is dat bonnen waarmee consumenten iets in een winkel kunnen kopen minimaal 3 jaar geldig zijn. Bonnen voor een belevenis (iets in natura) moeten minimaal 2 jaar geldig zijn, met een mogelijkheid tot 1 jaar verlenging tegen een kleine vergoeding. Is deze nog geldig? Bonnen met alleen een guldenvermelding zijn helaas verlopen. Enkele afbeeldingen van oude.

Dat kun je meestal op de website van de cadeaukaart of bij de kassa checken. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Ook andere winkels schijnen nog geen vvv pasje aan te nemen. Kijk even bij de volgende link, dan kan je de deelnemende winkeliers in de gewenste regio selecteren. Gerda, 22:02 #51 Kan ik een vvvbon besteden bij borris beer?


Sitemap